11 04/15 11/04/2015

TMZ kampioenschappen 2015

JACOB WIJNSTRA, RINI VAN ZUNDERT, DAVEY JANSEN en ADRIAN DE WITTE TMZ KAMPIOEN 2015.

Op een door de weersomstandigheden selectief parkoers werd met in totaal 158 renners het TMZ kampioenschap 2015 verreden. In alle categorieën waren het attractieve wedstrijden door oa de vele wind en de kortstondige maar soms hevige buien.

Bij de Amateurs waren er 46 renners en na diverse uitlooppogingen ontstond er halfkoers een kopgroep van vier renners met daarbij een heel sterke en actieve Jacques Schuit, Jacob Wijnstra, Elmar van Hoorn en Wim Nieuwkerk. Met nog 2 ronden kreegt Schuit pech en moest de wedtrijd beëindigen. In de sprint werd Jacob Wijnstra TMZ kampioen voor van Hoorn en Nieuwkerk.

Een 9 tal renners sterke kopgroep bij de Amateurs 40+ maakte in die wedstrijd de dienst uit. In de kopgroep oa Patrick Tolhoek, Rini van Zundert, Nicky Deijkers, Niclas Vermaas, Jan Muis, Dennis vd Ouden, Tonny Verschuuren (die alleen de oversteek van het peloton naar de vluchters maakte), Michel de Koning en Robbert van Megen. In de milimetersprint was het van Zundert die kampioen werd voor Deijkers en Vermaas.

Davey Jansen werd kampioen bij de D-categorie. Hij won voor Martijn Steenbakker en Kees Raats.

Het S/P kampioenschap was voor Andrian de Witte. Hij won voor Stijn van Oers en Stefan Ysenbaardt.

 

 

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl