03 07/15 03/07/2015

Uitslag Ronde van Kruiningen (3-7-2015)

Spannende Ronde van Kruiningen wordt gewonnen door Stefan Laurijssen.

Al de hele wedstrijd was Marco van Kuijvenhoven erg actief in de Ronde van Kruiningen. Uiteindelijk raakte hij zo'n 20 km voor de finish voorop met Stefan Laurijssen. Een ander duo met Kees Reijnhout en Peter de Winter zag het gevaar en besloot een tegenaanval, echter het gat van ca 30 seconden kregen ze niet meer dicht. In een supersprint werd de wedstrijd beslist door Laurijssen. Hij had 0,35 sec voorsprong op van Kuijvenhoven. Peter de Winter versloeg Reijnhout voor de 3e plek, terwijl de peletonsprint werd gewonnen door de topschaatser Erwin Mesu (Middelburg) die daarmee 5e werd.

Ad Valentijn won bij de Amateurs 40+. Hier een kopgroep van 9 renners, waarbij Valentijn in de laatste ronde zijn medevluchters achterliet.

Alex de Haan won bij de D's door zijn twee medevluchters te kloppen in een machtssprint. Leon Hokke werd 2e en Mark Baart 3e.

Bij de SP won Kris van Meele voor Jelle Dhollander en Roland Nooij. Streeksgenoten van Meele en Dhollander toonden daarmee aan in topvorm te zijn voor de Ronde van Kloosterzande aanstaande maandag.......

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl