07 01/17 07/01/2017

Uitslag ATB Middelharnis (7-1-2017)

Bart Claeys wint in Middelharnis...

Een dunne sneeuwlaag en een ijzige wind kenmerkten de ATB wedstrijd op het mooie parkoers in Middelharnis. Deze weersomstandigheden bleken niet van grote invloed te zijn op het aantal deelnemers en ze maakten er mooie wedstrijden van.

Bij de A-categorie nam Marijn Vermue kordaat de kop vanaf de start, maar Bart Claeys hield hem in het vizier. Halfkoers nam Claeys het commando over en moest Vermue zijn medevluchter laten gaan. Echter opgeven deed Marijn niet en het leek er rondenlang op dat hij zou opnieuw zou aanhaken. Echter toen het gaatje nog maar 4 seconden was maakte hij een kleine stuurfout waardoor het gat niet dicht raakte. Uiteindelijk won Claeys nog afgetekend. Vermue werd 2e en Edzard van Ewijk 3e.

Bij de B-categorie won Danny Sleeckx met grote overmacht voor Sven Standaert en Dennis Raadtgever. Bij de dames ging de winst naar Petra Sloots.

De wedstrijden bij de jeugd werden gewonnen door respectievelijk Jeroen Boelshouwer, Job Blankensteijn, Menno Huising, Senna Remijn en Maik Tazelaar.

Volledige uitslag: https://www.tmzzeeland.nl/pagina/uitslag_atb_middelharnis_7-1-2017

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl