22 04/17 22/04/2017

Uitslag TMZ kampioenschap 2017

JACOB WIJNSTRA VOOR 3e MAAL OP RIJ TMZ-KAMPIOEN..

Met 160 renners een succesvol TMZ kampioenschap in Kapelle met mooie wedstrijden in alle categorieën. De wind zorgde ervoor dat het parkoers selectief was en bij de Amateurs was er een 10 man sterke kopgroep die de wedstrijd domineerde. In de laatste 2 rondes van 3,8 km was er een spervuur van demarages en in de laatste ronde leek een slim bekeken ontsnapping van Roy Guequierre de beslissende. Alleen Jacob Wijnstra kon hem nog bijhalen en in de laatste honderden meters ook nog achterlaten. Voor Wijnstra het 3e TMZ-kampioenschap op rij. Zelfs gaf hij aan dat het één van de lastigste wijs door de vele wind. Hij gaf aan het bruggetje naar Guequierre maar net te hebben kunnen maken en even in diens wiel had moeten uitblazen voordat hij zijn laatste aanval inzette. "Het was toen alles of niets...." was zijn reactie bij de finish. Erwin Tazelaar werd 3e.

Bij de Amateurs 40+ was er een kopgroep van zes renners waarbij Dennis Raadtgever de sterkste was in de sprint voor Michel de Koning en Johan Pemen.

Jelle Andries won bij de D-categorie voor Patrick van Boven en Hans Traas. Patrick van Boven werd TMZ kampioen omdat Andries geen TMZ licentiehouder is.

Bij de SP waren maar liefst 52 renners aan het vertrek en won de Belg Arvid van Wesenbeeck voor Jeroen Pijcke en Ruud Broosus. van Wensenbeeck werd daarmee TMZ kampioen. Anneke Kempe was de 1e dame.

De volledige uitslag is hier: https://www.tmzzeeland.nl/pagina/uitslag_tmz_kampioenschap_2017_kapelle_22_april_2017

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl