24 04/17 24/04/2017

Unieke kans voor renners...........

Aan TMZ is gevraagd om medewerking aan een grootscheeps medisch onderzoek. Omdat het ook voor jullie persoonlijk voordelen kan hebben doen we dit graag. Lees onderstaande:

Veel wielrenners hebben een kleine stoornis in de doorbloeding naar de benen toe zonder dat ze hiervan op de hoogte zijn. Tijdens het onderzoek willen wij in kaart brengen bij wie dit zo is en of een osteopatische behandelmethode hierin een verbetering kan bewerkstelligen. Dit doen we door een echo van de nieren te maken, bloeddruk in beide benen te meten voor en na inspanning en een test te doen van het maximale trapvermogen met een korte sprinttest.

Kortom: je krijgt een complete medische screening gericht op de doorbloeding en direct een (deel) behandeling ervoor. Zo weet je of dit bij jou in orde is, of dat hier nog ruimte voor verbetering mogelijk is in de toekomst.

Dit onderzoek wordt groot opgezet, mogelijk zelfs gepubliceerd in het tijdschrift "Fiets" en gaat in samenwerking met één van de grotere organisaties voor wetenschappelijk onderzoek in Nederland. Het wordt dus echt "serious business" en niet zomaar een experiment waarvoor we je vragen je aan te melden.

Het onderzoek zal plaatsvinden op donderdag 8 juni. Je kunt een voorkeurstijdstip aangeven bij de aanmelding.

Aanmelden graag via: osteopathieonderzoek@gmail.com

Contactpersoon is Jacob Wijnstra (de kersverse TMZ kampioen 2017 bij de Amateurs) en het onderzoek zal in zijn praktijk in Kapelle plaatsvinden. Het is enkel voor D's, Amateurs 40+ en Amateurs. Je moet zelf contact maken en een afspraak maken.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl