16 09/17 16/09/2017

Slotkoers eindigt in mineur stemming

De slotkoers van TMZ eindigde bij de Amateur door agressief gedrag van fruitteler voortijdig...

Al vroeg in de wedstrijd bij de Am40+/D's waren er problemen met een familielid van de fruitteler die een gevaarlijke situatie veroorzaakte maar in de  slotwedstrijd was het gedrag van een ander familielid bepalend om de wedstrijd bij de Amateurs te staken. Met nog 4 ronden te rijden werd door de afzettingen gereden en werden alle aanwijzingen van de verkeersregelaars genegeerd. Dit had bijna een grote valpartij tot gevolg die enkel voorkomen werd door allert reageren van de omstanders.  Vervolgens ontstond er zodanig dreigende situatie die verder koersen onmogelijk maakte.

Voor de wedstrijd was toestemming verleend door de wegbeheerder en er waren maatregelen genomen om belanghebbenden behulpzaam te zijn om de eventuele hinder tot een minimum te beperken (zoals dit bij alle wedstrijden gebeurd).

Bij de amateurs is er dus geen uitslag. Bij de 40+ ging de winst naar John Haast, terwijl de D's en S/P de winst ging naar resp Thijs Geuze en Marlon Verhaert.

Na afloop werden de eindprijzen in het Beebikesklassement (meest aantal deelnames aan TMZ wedstrijden) en Riedamklassment (overall klassementen Am en Am 40+) uitgereikt en alle vrijwilligers in het zonnetje gezet.

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl