19 04/14 19/04/2014

Uitslag TMZ wedstrijd ZLM tour

Voor het eerst TMZ wedstrijden in het voorprogramma van de ZLM tour. Op een prachtige ronde op en bij het aankomstparkoers kwamen ruim 115 renners aan het vertrek die er snelle wedstrijden van maakten. Het hoge tempo maakte dat in nagenoeg alle categorieën de uitlooppogingen niet tot het einde konden worden volgehouden.

Bij de Amateurs was een klein gat in de laatste ronde voldoende voor een drietal om voor de overwinning te strijden. Joost Jansen uit Rotterdam won voor Maikel Roks en Stefan Laurijsen. TMZ kampioen Bram Buijs werd 5e en eerste Zeeuw.

Eenzelfde scenario bij de Amateurs 40+ met vooral een actieve Ruud Havermans die regelmatig probeerde een beslissend gat te krijgen al dan niet in gezelschap van anderen. In de laatste ronde was het een slimme Johan Pemen die een klein gaatje kon volhouden tot de streep. Havermans werd 2e voor Nederlands kampioen Nicky Deijkers. Kees Schouwenaar werd 5e en eerst Zeeuw.

Bij de D-categorie ging de winst naar Wim Oosse voor Erwin Tazelaar en Gert vd Vreede. De winst bij de SP was voor JanKees Goossens die in eigen woonplaats won. Roeland de Wolf werd 2e en Marvin Runhaar 3e.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl