07 04/18 07/04/2018

Schitterende STER OMLOOP van NIEUWLAND

De STER OMLOOP van NIEUWLAND was zaterdag een groot succes. Op de 12,9 km lang omloop kon het publiek genieten van aanvallende renners die er een mooi spektakel van maakten.

Bij de Amateurs was er halfkoers een kopgroep met 18 renners waarin oa de Pieter Bautens, Jelle Veraart, Guus de Grauw, Wout Roos en de uit Heinkenszand afkomstige Dimitri Mulder (woont nu in Bergen op Zoom) erg actief waren. Een spervuur van aanvallen zorgde voor kleine kopgroepjes die nooit meer dan 20 seconden kregen. In de laatste ronde waren het zeven renners (eerste 7 uit uitslag) die de beslissing brachten, maar de sterke Niels Ruijter (Uithoorn) liet het niet op een eindsprint aankomen en reed solo naar de overwinning. Marc van Velthoven en Bram Mens werden resp 2e en 3e. Beste Zeeuw werd Rico van Damme (Yerseke) met een 5e plaats.

Bij de Am 40+ ging de winst naar Ronald de Waal voor John Roos en Jos Hoefnagels (Hulst), terwijl bij de D categorie de overwinning werd opgeëist voor Fedde de Jager. Hij deed dat voor Erwin van Keulen en Ronald Withagen.

De SP wedstrijd werd winst voor Stein de Cleyn voor Adrian de Witte en Glenn Bogaerts.

Volledige uitslagen zijn hier te vinden: STER OMLOOP van NIEUWLAND

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl