03 07/18 03/07/2018

Uitslag ronde van Kloosterzande

Er werd maandagavond bijzonder hard gereden bij de Ronde van Kloosterzande. Hiervoor was een 5 man sterke kopgroep verantwoordelijk met daarbij de tweeling Mick en Tim van Dijke, Marc Bouwmeester en de Belgen Thieme van Ruymbeke en Kevin van Raemsdonck. Er werd goed samengewerkt en de voorsprong groeide tot 30 seconden op een groep achtervolgers met daarbij WillemJan Koeman, Menno van de Zweep en Marc Blok.

Met nog 2 ronden was het Bouwmeester die de beslissende slag sloeg en zijn medevluchters achterliet. Hij won solo, van Ruymbeke werd 2e en Tim van Dijke 3e.

Bij de Amateurs 40+ won de Belg Guy Smet voor Lieven vd Perre en Brian Burggraaf. Dennis Raadtgever (4e) was de beste Zeeuw.

Na zijn overwinning afgelopen vrijdag in Kruiningen was in Kloosterzande andermaal Parick van Straten de sterkste bij de D-categorie. Hij deed dit voor plaatselijk favoriet Jelle Dhollander en Erwin de Visser.

De wedstrijd bij de SP werd gewonnen door Ronnie Tressonie (won ook al ik Aardenburg).Frank Duitermeijer en Frits Baaijens werd 2e en 3e.

De volledige uitslagen: https://results.sporthive.com/events/PC1553919

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl