11 05/14 11/05/2014

Uitslag Oude Tonge

Een prima organisatie en een gezellig en sfeervol parkoers is niet altijd voldoende voor veel renners. Een bijzonder regenachtige dag met veel water en wind is iets wat een organisatie kan overkomen. Helaas is dan het gevolg dat veel renners ervoor kiezen om thuis te blijven en dat dergelijke wedstrijden te weinig renners mogen verwelkomen. Hopelijk realiseert iedereen zich dat alle inzet en werk wel hetzelfde blijft....

Bij de amateurs een levendige wedstrijd die door 4 renners werd opengebroken. Bobby Balk, Jacco Schroevers en de latere winnaar Stefan Laurijssen kozen al vrij vroeg in de wedstrijd samen met Eric Groeneveld voor de aanval. Groeneveld moest ze laten gaan en deze drie zorgden ervoor dat het peloton hun niet meer kon achterhalen.

Bij de Amateurs 40+ was het een kopgroep van vijf renners met daarbij de winnaar John Haast, een actieve Johan Peemen, de sterke Belgische tijrijder Lorzenzo Arena, Willem Ruizing en Niclas Vermaas die de koers bepaalden. Haast won voor Peemen en Arena.

De wedstrijd bij de D's werd gewonnen door Wouter Harteveld die na een afwezigheid van 2 jaar in wedstrijden weer zijn vorm en klasse toonde en solo naar de overwinning ging.

De SP wedstrijd werd gewonnen door Lucas le Clerq uit Vlissingen die hiermee zijn 1e overwinning boekte.

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl