28 10/18 28/10/2018

Uitslag ATB wedstrijd Zelzate 27-10-2018

De 2e wedstrijden van de Zeeuwse ATB competitie werd verreden in het Belgische Zelzate.... Al jaren wordt deze uitstap net over de grens gemaak.

Op het schitterende parkoers kon het publiek genieten van prachtige wedstrijden. Bij de A-categorie was het een drietal die vanaf het begin de wedstrijd domineerden, tw Jurgen de Kunder, Thijmen vd Vrede en Joey de Decker. In een prima samenwerking bouwden ze een ruime voorsprong uit op de achervolgers. Vooral Willem Jan Koeman en de opvallend sterke Bart Maas lieten zich daarbij zien.

Het drietal werd met nog 2 ronden te rijden een tweetal toen Joey de Decker en hoge tempo niet meer kon volgen. Bij het ingaan van de laatste ronde leek het een sprint te worden voor de winst, maar in het bos van Zelzate reed de sterke Jurgen de Kunder (uit het Belgische Geluveld) de winnaar van vorige week in Wolphaartsdijk los en won solo.

Bij de B categorie ging de winst naar de sterke Danny Sleeckx. Hij won met overmacht voor Frederik de Volder en Sven Standaert. Dirk Verstraate werd hier 7e.

De dameswedstrijd was weer een prooi voor Mieke de Craene, terwijl de wedstrijden bij de jeugd werden gewonnen door Job Blankenstijn (15/16jr); Jens de Keersmaeker (13/14jr); Maike Tazelaar (11/12jr); Tyl Vanhaverbeke (9/10jr) en Florian Doens (tm 8jr).

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl