24 05/14 24/05/2014

Uitslag Ronde van Kortgene

de Ronde van Kortgene kende twee sterke renners die de koers bepaalden. Johan Padmos en Stefan Laurijssen gingen aan de haal en ondanks diverse pogingen vanuit het peloton kon het gat niet meer gedicht worden. Vooral Eric Vereecken toonde veel strijdlust, maar een goede samenwerking kwam nooit tot stand. In de sprint won Laurijssen voor Padmos, terwijl Eric Boer de sprint van de achtervolgers met overmacht won.

Bij de Amateurs won Johan Peemen voor Ruud Zijlmans en John Haast. Zij hadden een klein gaatje met de rest van het peloton.

Bij de D-categorie kreeg het publiek een fraaie wedstrijd onder Noord-Bevelanders te zien. Kennelijk waren zij zeer gemotiveerd om in hun woonomgeving zich te tonen, waarbij het opvallend was dat de geweldig talentvolle tweeling Tim en Mick van Dijke zich zo sterk toonden. Ongeveer halfkoers was het één van de broers die samen met de bijzonder sterke Erwin Tazelaar wegreed bij het peloton. De tweelingbroer besloot een ronde later alleen naar de twee toe te rijden en sloot in korte tijd aan.
 In de sprint won Tazelaar voor Tim en Mick van Dijke. De tweeling is 14 jaar oud......(hadden speciale toestemming van organisatie en TMZ).

De SP wedstrijd kende twee koplopers waarvan Patrick van Boven won voor Joannathan Duijnkerke. Rince de Kramer werd op enige afstand 3e.

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl