16 08/20 16/08/2020

4ewedstrijd Hoedekenskerke

Veel deelnemers bij de 4e wedstrijd van TMZ in Hoedekenskerke.

De Amateurs starten in de volle zon maar kregen in de laatste 15 km van hun wedstrijd een afkoelende regenbui. Al vroeg in de wedstrijd formeerde zich een sterke kopgroep van 10 renners met 5 Belgische renners en 5 (Zeeuwse) Nederlanders (tw Jimmy de Bruijn, Jacob Wijnstra, Rowdy Reunis, Arjen van Damme en Dimitri Mulder).

Met 3/4 wedstrijd leek het peloton weer aan te zullen sluiten maar de kopgroep zag het gevaar en hield steeds 20 seconden voorsprong. De sprint werd gewonnen door Kjell de Potter (Borsbeke) voor Jimmy de Bruijn (St Jansteen) en Stefan Boon (Temze). Reunis werd 6e, van Damme 7e, Wijnstra 9e en Mulder 10e.

Bij de D-cat/Sportklasse een sterk deelnemersveld en winst voor Tom Neelen (Essen) voor Jan Dingemanse (Etten Leur) en Mario Lammens (Adegem). Shirin van Anrooy werd 11e en gebruikte deze wedstrijd als voorbereiding aan haar deelname aan het EK aanstaande weekend.

Bij de SP won Damon Van Der Plaetsen (Aalter) voor Milan de Ceuster (Beerzel) en Jonas Laruelle (Brasschaat). Didi de Vries (Wilhelminadorp) werd met haar 8e plaats 1e Dame.

Volledige uitslagen: https://results.sporthive.com/for/PC130242

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl