25 10/14 25/10/2014

ATB wedstrijd Wolphaartsdijk

Veel renners en een leuke ambiance op het parkoers aan de randen van het Veerse Meer bij Wolphaartsdijk. Bij de A-categorie was er een zeer spannende wedstrijd waarin een vijf man sterke kopgroep elkaar geen centimeter ruimte gaven. In de kopgroep de gebroeders Tim en Mick van Dijke (tweeling van 14 jaar), Matthijs Eversdijk, Pim vd Swaluw en de Belg Danny Sleeckx. Pim vd Swaluw moest halfkoers opgeven omdat hij veel last had van een zware verkoudheid. Duidelijk was toen dat Sleeckx een lastige middag tegemoet ging met de 3 jonge Zeeuwse renners.
Diverse malen probeerden de gebroeders van Dijke of Eversdijk de Belg op achterstand te rijden, echter de ervaren Sleeckx leek geen krimp te geven. Toen bij het ingaan van de laatste ronde van ca 2,3 km Matthijs Eversdijk sterk doortrok kon hij niet direct mee en ook de krachten bij de broers van Dijke schoten even tekort. Eversdijk won deze boeiende wedstrijd voor Sleeckx, Mick van Dijke en Tim van Dijke.

Bij de B-catergorie ging de winst naar Franky Taelman die na een val van Kees Reijnhout (2e) het definitieve gat kon maken.

Simone Cornelisse won bij de dames, terwijl Jarno Zuidweg, Koen Reijnhout, Dies Moelker, Bart Kastelein en Rob Kastelein in hun categorieën wonnen.

Op speciaal verzoek van de B-categorie is in de uitslag de leeftijd vermeld om duidelijk te krijgen wie 50+ en 60+ is.

De volledige uitslagen zijn te vinden op de site.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl