13 12/14 13/12/2014

Uitslag ATB Kruiningen

Marco Minnaard toonde zijn uitzonderlijke klasse en won met overmacht de ATB wedstrijd in Kruiningen. Vanaf het begin was het voor de overigen een prestigezaak om Marco bij te houden en dat ging best goed af voor aantal renners waaronder de gebroeders van Dijke, Danny Sleeckx en Gunther Sterck. Echter halfkoers bleef alleen Danny Sleeckx nog aanklampen en toen Minnaard een versnelling inzette moest ook hij afhaken. Minnaard op plaats één, Sleeckx op twee en Tim van Dijke werd 3e.

Bij de B-categorie leek de wedstrijd voor Franky Taelman al snel verloren. Kettingproblemen deden hem terugvallen naar een 30e plaats, maar het prikkelde hem tot een ongekende inhaalrace. Ronde na ronde naderde hij en met nog 4 ronden reed hij op kop en leek de rest achter te laten. Kees Reijnhout hield hem in zicht en toen Taelman wat verzwakte sloeg Reijnhout toe door eerst aan te sluiten en vervolgens Franky achter te laten. Na de winnaar Reijnhout werd Taelman 2e en Jean Paul Reunis 3e.

Simone Cornelisse won andermaal bij de dames. Bij de jeugd wonnen Jarmo Visser, Koen Reijnhout, Dies Moelker, Bart Kastelein en Rob Kastelein.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl