Welkom op de website van Trimbelangen Midden Zeeland!

TMZ WEDSTRIJDKALENDER 2023 is bekend.

31 wedstrijddagen in 2023. Kijk snel op deze site onder PROGRAMMA - Kalender 2023.

Je kunt ook deze link gebruiken: https://www.tmzzeeland.nl/pagina/kalender.htm

(Enkel kalender 2023; Inschrijven is nog niet mogelijk en kan pas vanaf medio februari, muv trainingswedstrijden in maart!!! - daar kun je wel al voor inschrijven)

 

VRAAG OOK ALVAST JE LICENTIE 2023 AAN.... LICENTIEPRIJS IS GELIJK GEBLEVEN.

Vanaf 1 januari is bij veel bonden (oa KNWU, WAOD) de licentie voor 2023 verplicht (ook bij trainingswedstrijden). Bij TMZ accepteren we tot 1 maart 2023 de licenties 2022 nog (oa bij ATB wintercompetitie).

Link licentieaanvraag: https://www.formdesk.com/tmz/Licentieaanvraag2023

                                                           - - - - - - - - -- - - --

START WEGSEIZOEN 2023

Op zaterdag 4, 11, 18 en 25 maart 2023 heeft TMZ weer de trainingswedstrijden in Kruiningen (bij camping den Inkel). Start van alle wedstrijden is steeds om 13.30u. We rijden in 3 categorieën (Amateurs - D-cat/Spkl en S/P) met afzonderlijke start en uitslag.

Zoals altijd heb je voor deelname (nog) geen licentie nodig. Wel een transponder (kun je evt huren). Verder kan iedereen hier starten dus ook Belgische renners en bv KNWU elite/belofte.

Wel vragen we je vooraf in te schrijven (helpt ons ontzettend en zorgt voor vlotte uitreiking van rugnummers en geen gedoe meer met wisselgeld enz). Inschrijven doe je via deze link: https://www.formdesk.nl/tmz/maart2023 (daginschrijving blijft mogelijk maar met € 2,50 extra kosten).

 

Elke zaterdag in februari 2023 zijn er op dezelfde lokatie trainingswedstrijden van de wielerclub "ZRTC Theo Middelkamp". Rijden in 2 categorieën en starten ook steeds om 13.30u en 13.31u.

Alle TMZ renners en andere renners van Vrije Bonden of uit België zijn ook daar welkom (inschrijven op lokatie en kan niet vooraf of digitaal)

Het is een unieke Zeeuwse samenwerking waarbij Middelkamp februari regelt en TMZ maart!!!!!

 
--------------------
 
RESTANT WINTEREVENEMENTEN (GEEN TMZ-organisatie)

Zaterdag 14 januari   Strandsrace Middelharnis
Zaterdag 28 januari   Strandsrace Middelharnis

Strandraces maken geen deel uit van Zeeuwse winter ATB competitie! Worden ook niet door ons georganiseerd maar datums zijn puur info.

Inschrijven strandraces via:

http://www.regiobeachraces.cyclingteamflakkee.nl/regiobeachrace-1/

----------

INTERESSE IN TMZ KOERS ORGANISEREN?

Ook belangstelling om een wielerkoers in je dorp of wijk te organiseren?. Het brengt sfeer en ambiance.... Neem vrijblijvend contact op via (mail: tmz@zeelandnet.nl) om een afspraak te maken en meer informatie te krijgen...... We helpen U graag.

                                         ---------------------------------------------------------

Website door Manieu.nl