07 07/15 07/07/2015

Uitslag Ronde van Kloosterzande (6-7-2015)

Isaak Bultunck wint Ronde van Kloosterzande.

Stralend weer, veel publiek, veel renners, een goede organisatie en boeiende wedstrijden waren de basis voor weer en succesvolle Ronde van Kloosterzande. Nadat er jarenlang geen koers meer was is dit sinds vorig jaar weer zeer succesvol opgepakt.

Bij de Amateurs was met oa de talentvolle tweeling Tim en Mick van Dijke vooral een kopgroep van 14 renners bepalend (eerste 14 uit uitslag). Vooral Isaak Bultynck en Gunther Sterck waren vaak de tempobeulen. Met een gemiddelde van net boven de 43,5 km/u werd de wedstrijd in een eindsprint bepaald door renners uit België. Bultynck won voor Sterck en Aaron Wouters Ze versloegen achtereenvolgens Rik de Vree, Eric Vereecken, Marcel Schroevers en Peter de Winter. De 15 jr oude tweeling werd respectievelijk 10 en 13e.

Bij de Amateurs 40+ was een kopgroep van 7 die de wedstrijd domineerde. Toch werd deze kopgroep ingehaald door de Amateurs en het was Nicky Deijkers die knap met een solo in de laatste 3 km stand hield en won voor Rini van Zundert en Franky Weemaes.

De D-categorie werd gewonnen door Jeroen Heijens voor Peter Rottier en Jan Jansen. Bij de SP ging de winst naar Wim Bas voor Wim Verbracken en Ralf Hirdes.

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl