Transponder huren of defekt

TMZ maakt bij haar wedstrijden gebruik van het Mylaps Prochipsysteem voor de uitslagen.

Dit is hetzelfde systeem als wat bij de KNWU en BWF gebruikt wordt, maar ook bij skeelerwedstrijden en het schaatsen. Hiermee voorkomen we dat renners die zowel bij de Vrije Bonden als bij de KNWU rijden extra kosten krijgen.

De transponder wordt aan de fiets bevestigd en bij de passage van de finishstreep wordt deze "gelezen". Het systeem helpt om een snelle en nauwkeurige uitslag te maken. Het aanschaffen van een "eigen" transponder (kopen of huren bij Mylaps) is het goedkoopst voor iemand die regelmatig wedstrijden rijdt. Het aanschafbedrag is eenmalig en is slechts een fractie van wat bv een racefiets kost.

Dit ligt anders voor renners die maar enkele wedstrijden rijden of zelfs maar eenmalig willen deelnemen. Voor deze renners heeft TMZ transponder te huur (€ 5,00 per wedstrijd en voor de SP categorie € 2,50). Transponder zijn onderhoudsvrij, te gebruiken bij wedstrijden van oa schaatsen, hardlopen, skeeleren enz en eventueel te verkopen (hierbij moet dan wel de tenaamstelling gewijzigd worden).

Voordeel is verder dat alle uitslagen van de TMZ wedstrijden met detailgegevens over snelheid, rondetijden enz terug te vinden zijn op

https://results.sporthive.com/for/PC130242

 

TRANSPONDER MONTEREN OP VOORVORK ZO DIICHT MOGELIJK BIJ NAAF!!!!!!

(op stuur, zadel of in rugnzak shirt werkt niet; zit dan te hoog)

Een transponder kunt U bestellen via: https://speedhiveshop.mylaps.com/active-sports.html (Het moet wel een Prochip transponder zijn.....Anderen werken niet).

 

TRANSPONDER DEFEKT:

Kijk eerst of abonnement nog geldig is en transponder is geactiveerd. Toch stuk dan opsturen maar eerst dit formulier invullen via deze link: https://help.mylaps.com/s/support-athlete-racer?language=nl_NL

 

 

Een voorbeeld van de werking:

 

 

Website door Manieu.nl