29 03/14 29/03/2014

Uitslag 5e trainingswedstrijd TMZ

Met 92 renners was het een succesvolle laatste trainingswedstrijd van TMZ op het den Inkel parkoers in Kruiningen. Zonovergoten was het voor publiek en renners goed vertoeven aan de rand van de Oosterschelde.

Bij de Amateurs was het een kopgroep van 3 renners met daarbij een supersterke Dennis van den Ouden, de sterke Johan Padmos en de verrassende Pieter de Meester die de wedstijd bepaalden. Met nog enkele ronden moest de Meester zijn medevluchter laten gaan en weer positie innemen in het peloton. Bij het ingaan van de laatste ronde hadden vd Ouden en Padmon nog ca 15 seconden, maar in de laatste honderden meter werden ze toch bijgehaald. Ruben Tissink was veruit de rapste in de sprint en won.

Bij de Amateurs 40+ eveneens een kopgroep van eerst vier renners (AdriJo van den Dries, Richard Marinissen, Patrick de Grave en de latere winnaar Johan den Boer). Na een val van ploeggenoot Eric Voet besloot vd Dries koos hij voor assistentie aan zijn collega (Voet had sleutelbeenbreuk en moest naar het ziekenhuis), waarna de kopgroep ook nog Marinissen verloor. Van de twee resterende renners won den Boer met overmacht.

Bij de D's ging de winst naar Bart Maas en bij de S/P won Patrick van Boven.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl