17 05/14 17/05/2014

Uitslag Ronde van Goes

NIEUW DEELNEMERSRECORD IN GOES

TMZ en de Ronde van Goes mochten vandaag (17 mei 2014) een nieuw record aan deelnemers noteren. Maar liefst 175 renners kwamen er aan de start op het zonovergoten en gezellige parkoers van de Ronde van Goes bij 's Heer Hendrikskinderen.

Bij de Amateurs zag het publiek een aantrekkelijk wedstrijd met diverse uitlooppogingen en uiteindelijk een 4 man sterke kopgroep die slechts een klein gat kregen. In de laatste ronde was het de sterke Johan Padmos die solo naar de overwinning reed voor zijn medevluchters Jamie Romijn, Thijmen Braem en Jordy Leenkecht.  Padmos had al heel de wedstrijd getoond dat hij in vorm verkeerde en was bij nagenoeg alle serieuze uitlooppogingen betrokken.

Bij de Amateurs 40+ was er sinds lange tijd een Zeeuwse winnaar. Alex de Haan won in een milimetersprint met 0,018 seconden voorsprong voor Pieter Mies. Voor de Haan zijn eerste overwinning in deze categorie.

Bij de D-categorie won Jesse van Maldegem voor de dit jaar sterk debuterende Erwin Tazelaar en Kevin Ysebbaardt.

De SP wedstrijd werd gewonnen door Jochem Roels uit Kloosterzande. Jochems de de grote man achter het opnieuw organiseren van de Ronde van Kloosterzande in 2014 en blijkt naast organisatorische talenten ook over wielertalent te beschikken. Hij versloeg oa Pieter Voets en Joanathan Duijnkerke.

 

 

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl