07 04/19 07/04/2019

ARJAN POLEIJ WINT STER OMLOOP VAN NIEUWLAND

ARJAN POLEIJ WINNAAR IN NIEUWLAND...........

Een sterke kopgroep bepaalde grotendeels de STER OMLOOP VAN NIEUWLAND. In de kopgroep van 9 renners zaten 8 Amateurs en de latere winnaar bij de Amateurs 40+ te weten Gillian de Visser, Pim Achterkamp, Arjan Ootjers, Robbert Schaap, Giavanni Debaere, Thijs Bon, Pieter Bauters, Arjen Poleij en Pico de Jager (Am 40+).

De samenwerking was voortreffelijk en het grootste verschil werd zelfs met nog 2 omlopen van 12,9km bijna 2 minuten. Het peloton bleef echter volop achtervolgen en bracht de achterstand terug naar 45 seconden. Een hergroepering leek er te komen, maar de kopgroep bleek energie over de hebben en hielde stand.

De sprint werd met overmacht gewonnen door Arjan Poleij (Kruiningen) voor Robbert Schaap (Leidschendam)  en Giovanni Debaere (Roeselaere (B)).

Pico de Jager won bij de Amateurs 40+ door stand te houden in de kopgroep bij de Amateurs. Hier werd Alex Masseurs 2e en Dennis Raadtgever 3e.

De sprint bij de D's werd ontsierd door een vervelende valpartij. De winst ging naar Wander vd Wal voor Peter Hoogerheide en Frits Baaijens.

Michel de Haas won heel sterk bij de SP de sprint en versloeg daarbij Lex Meerman (2e) en Bart van Opstal (3e).

De volledige uitslag: https://results.sporthive.com/for/PC130242

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl