23 08/20 23/08/2020

Uitslagen Hoedekenskerke dd 22 augustus

Andermaal een grote deelname aan de wedstrijden op het mooie parkoers in Hoedekenskerke. De D-cat/Sportklasse en S/P troffen het niet toen het bij de start begon te regenen, maar bij de Amateurs en Elite/Belofte was het prachtig weer.

Voor het eerst was er wind bij de wedstrijdenreeks in Hoedekenskerke en dat zorgde voor schitterende wedstrijden.

Bij de Amateurs zagen we een heel actieve Johnny vd Klooster en Stephan Laurijssen, maar ging de winst naar Kjell de Potter (Borsbeke). In een geweldige sprint versloeg hij nipt Jimmy de Bruyn (St Jansteen) en Jeroen Das (Wuustwezel).

Bij de D-categorie won Jan Dingemanse (Etten-Leur) voor Yannick Sprangers (Brecht) en Tom Nelen (Essen). Kieran Versluis (Wissenkerke) werd hier beste Zeeuw met een 6e plaats.

Gilles de Roy (Aalst) won bij de S/P voor Yaxano Smet (Kruibeke) en Mauro de Kerpel (Wachtebeke). Aimée Schoe (Vrouwenpolder) won bij de Dames en werd in het sterke veld overall 11e.

Normaal geen TMZ categorie maar door COVID-19 zijn er geen wedstrijden voor Elite/Belofte en was er ook een wedstrijd voor deze categorie. Hier won Thibau Verhofstadt (Uitbergen) voor Eloy Raas ('s Heer Hendrikskinderen) en Gianni Pavone (Steenbergen).

Volledige uitslagen: https://results.sporthive.com/events/PC1795468

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl