30 08/20 30/08/2020

Uitslag Hoedekenskerke 29 augustus 2020

Bij de 6e wedstrijd van TMZ op het parkoers in Hoedekenskerke zag het publiek diverse vluchtpogingen bij de Amateurs. Het peloton liet echter niemand gaan en het leek een massasprint te worden. Toch was er één slimme renner die op 800 meter voor de finish met een geweldige demarage iedereen verraste en uiteindelijk op de meet nog 1 luttele seconde voorsprong overhield. Milan de Meester (Vlierzele) won, terwijl Mattijs Holvoet (Aalter) 2e werd en Wout Roos (Stad a/h Haringvliet) 3e. Beste Zeeuw was Jimmy de Bruyn (St Jansteen) met een 5e plaats.

Bij de D-cat/Sportklasse een kopgroep met 10 renners. Hier won Ben Corremans (Etten-Leur) voor Daniël Vastenhout (Spijkenisse) en Jan Dingemanse (Etten-Leur). Beste Zeeuw was hier Storm Klaasse (Heinkenszand) met een 8e plaats.

De S/P wedstrijd werd gewonnen door Gerben Suijk (Middelburg). Hij versloeg in de sprint zijn medevluchter Yaxano Smet (Kruibeke). 3e werd Vincent Bouwens (Roosendaal). De eerste Zeeuwen waren Diégo Sandee (Geersdijk) en Matthias Nieuwenhuijse (Waarde) met een 4e en 5e plaats.

Bij de dames ging de winst naar Daphne Mesu (Middelburg). Zijn werd overall 7e in de S/P wedstrijd.