27 09/20 27/09/2020

Uitslag Hoedekenskerke 26 sept

Storm, regen en hagel zorgde er voor dat veel renners niet kwamen opdagen bij de wedstrijden in Hoedekenskerke. De "bikkels" waren er wel en maakten er leuke wedstrijden van.

Bij de Amateurs liet vooral Jeroen Das (Wuustwezel) zich zien door meer dan 35 km solo te rijden. Toch kon hij het niet bolwerken en in de finale werd hij bijgehaald en werd zo kansloos voor de eindzege. De winst ging naar Joeri Lambregts (Kalmthout) voor Wout Roos (Middelharnis) en Gunter Van Gaeveren (St Pauwels). Joran Wiskerke ('s Heer Hendrikskinderen) werd de beste Zeeuw op plaats 6.

Bij de Elite/Belofte won Jarno Liessens (Zwijndrecht (B)) voor Thijs Bon (Alphen a/d Rijn) en Youp Havermans (Rotterdam).

Brecht van den Branden (De Klinge) won bij de D-cat/Sportklasse. Hij versloeg in de eindsprint Jan Dingemanse (Etten-Leur) en Yannick Sprangers (Brecht). Emile Elzinga (Zaamslag) werd 8e en eerste Zeeuw.

De S/P wedstrijd werd gewonnen door Pierre van den Kieboom (Hoogerheide) voor Alain de Smit (IJzendijke) en Fonny Kint (Driewegen).

Volledige uitslagen: https://results.sporthive.com/events/PC1811107

Volgende week 3 oktober is de laatste wedstrijd van het TMZ wegseizoen. Ook weer in Hoedekenskerke.

 

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl