Klassiekers/Tijdrit/EK2020

INFORMATIE KLASSIEKERS,INDIVIDUELE TIJDRIT en EK 2020 (Erweteghem bij Zottetem (B)

Doorscrollen voor informatie over de individuele tijdrit van TMZ over 27,6km op zaterdag 18 april 2020. TMZ kent in 2020 twee klassieke wedstrijden. Dit zijn echte van "dorp tot dorp" wedstrijden door de mooiste streken van Zeeland.

 
KLASSIEKERS:

Deze wedstrijden zijn voor Amateurs, D-categorie/Sportklasse en S/P van zowel de Vrije Bonden als de KNWU (+ buitenlandse bonden) . De KNWU licenties Amateur en Sportklasse of daarmee gelijkgestelde categorieën van andere bonden vallen hieronder. Voorinschrijving is noodzakelijk en vol = vol. Voorinschrijving dient digitaal te gebeuren en bij de omschrijvingen staan de links naar het inschrijfformulier. Na verzending ontvang je een bevestigingsmail + bijlage. De bijlage is de bevestiging en bevat wedstrijdgegevens + een barcode. Op de wedstrijddag dient deze bijlage getoond te worden bij het afhalen van het rugnummer (rugnummerverstrekking vindt plaats via deze barcode) en verloopt hierdoor supersnel.

Aan de inschrijfmodule is een betalingssysteem voor het inschrijfgeld gekoppeld. Betaling via IDEAL (of BANKCONTACT (B)) moet plaatsvinden omdat anders de inschrijving niet verzonden wordt....

 

ZEELAND CLASSIC         

zaterdag 12 september 2020; start en finish te Heinkenszand start 16.30u Amateurs , D-categorie/Sportklasse en S/P (dagkaart mogelijk) (zowel Vrije Bonden, KNWU (Amateur + Sportklasse) als buitenlandse bonden) De afbeelding aanklikken om deze te vergroten

Max 150 deelnemers; VOL = VOL. Voorinschrijving noodzakelijk.

Er zijn afzonderlijke klasseringen (en geldprijzen) per categorie zijn:

 

Amateurs 15 eindprijzen
D-categorie/Sportklasse 10 eindprijzen
S/P 3 eindprijzen

 

Inschrijfformulier nog niet beschikbaar!!
INSCHRIJFFORMULIER ZEELANDCLASSIC 2020

(aanklikken om in te schrijven)

 

 


 EUROPEES KAMPIOENSCHAP WCF in

ERWETEGHEM (B)

 

ZONDAG 2 AUGUSTUS 2020

 

De Europese Kampioenschappen van de WCF (World Cycling Federation). Er wordt bij de heren in 4 leeftijdsgroepen gestreden voor de Europese titel en er is een afzonderlijke dameswedstrijd.

 

De voorinschrijving is NOG NIET geopend via deze link: www.formdesk.nl/tmz/EK2020_Nederlands

 

Inschrijfgeld € 10,--(bij voorinschrijving) voor renners van bij WCF aangesloten bonden (WCF bonden zijn in Belgie:WAOD, VWV en EDH; Nederland:  KNWU, TMZ, BWF, WVAN, WV Snits en NWB; UK:
Renners van niet aangesloten WCF bonden betalen € 15,-- (bij voorinschrijving)
Transponderhuur (indien geen eigen transponder) € 5,-- (Mylaps Prochip noodzakelijk)
Bijschrijving op wedstrijddag is € 20,--
 
Aan het inschrijfformulier is een automatische module gekoppeld voor de betaling. Inschrijven zonder betaling lukt niet en U bent niet ingeschreven.

Categorieën, starttijden en afstanden: (geboortejaar is bepalend) ;  Parkoers is (NOG ONBEKEND) km lang

 

Heren 60+ 09.00u ca 50 km
Dames 09.01u ca 50 km
Heren 50+ 10.30u ca 60 km
Heren 40+ 12.30u ca 80 km
Heren -40jr 15.00u ca 110 km

--------------------------

 

RONDE VAN NOORD BEVELAND     

zaterdag 23 MEI 2020; start en finish te Wissenkerke start 14.00u Amateurs, D-categorie/Sportklasse en S/P (dagkaart mogelijk) (zowel Vrije Bonden, KNWU (Amateur / Sportklasse) als buitenlandse bonden).

Max 150 deelnemers; VOL = VOL. Voorinschrijving noodzakelijk.

2x grote ronde (35,3km) en 9 plaatselijke omlopen (6,3km)

Inschrijfformulier nog niet beschikbaar!

INSCHRIJFFORMULIER RONDE van NOORD BEVELAND

 (aanklikken voor inschrijven)

 

De afbeeldingen aanklikken om deze te vergroten

 

TMZ TIJDRIT

(DATUM VAN 25 NAAR 18 APRIL 2020)         

zaterdag 18 april 2020; afstand 27,6 km start vanaf 13.30u (deelnemers ontvangen week voor start hun starttijd) Amateurs, D-categorie/Sportklasse, Dames en S/P (dagkaart mogelijk) (zowel Vrije Bonden, KNWU (amateur / sportklasse) als buitenlandse bonden) Overige categorieën (elite, neo's enz) mogen starten buiten mededingen. Ook triathleten en andere liefhebbers kunnen deelnemen. Worden wel opgenomen in overall klassement, maar komen niet aanmerking voor dagprijzen. Wel komen ze in aanmerking voor 3 prijzen van het overall klassement.

Ca 1 week voor de tijdrit ontvangt elke deelnemer via de mail zijn starttijd.

 VOORINSCHRIJVING NOODZAKELIJK VIA:https://www.formdesk.com/tmz/Tijdrit2020

 

Website door Manieu.nl