Klassiekers/Tijdrit/EK2019

INFORMATIE KLASSIEKERS,INDIVIDUELE TIJDRIT en EK 2019 (Kloosterzande)

Doorscrollen voor informatie over de individuele tijdrit van TMZ over 27,6km op zaterdag 18 augustus 2018. TMZ kent in 2018 twee klassieke wedstrijden. Dit zijn echte van "dorp tot dorp" wedstrijden door de mooiste streken van Zeeland.

 
KLASSIEKERS:

Deze wedstrijden zijn voor Amateurs, D-categorie , Amateurs 40+/Masters en S/P van zowel de Vrije Bonden als de KNWU (+ buitenlandse bonden) . De KNWU licenties Amateur en Sportklasse of daarmee gelijkgestelde categorieën van andere bonden vallen hieronder. Voorinschrijving is noodzakelijk en vol = vol. Voorinschrijving dient digitaal te gebeuren en bij de omschrijvingen staan de links naar het inschrijfformulier. Na verzending ontvang je een bevestigingsmail + bijlage. De bijlage is de bevestiging en bevat wedstrijdgegevens + een barcode. Op de wedstrijddag dient deze bijlage getoond te worden bij het afhalen van het rugnummer (rugnummerverstrekking vindt plaats via deze barcode) en verloopt hierdoor supersnel.

Aan de inschrijfmodule is een betalingssysteem voor het inschrijfgeld gekoppeld. Betaling via IDEAL (of BANKCONTACT (B)) moet plaatsvinden omdat anders de inschrijving niet verzonden wordt....

 

 

ZEELAND CLASSIC         

zaterdag 7 september 2019; start en finish te Heinkenszand start 16.30u Amateurs , D-categorie, Amateurs 40+/Masters en S/P (dagkaart mogelijk) (zowel Vrije Bonden, KNWU (Amateur + Sportklasse) als buitenlandse bonden) De afbeelding aanklikken om deze te vergroten

Max 150 deelnemers; VOL = VOL. Voorinschrijving noodzakelijk.

Nieuw in 2019 is dat er afzonderlijke klasseringen (en geldprijzen) per categorie zijn:

 

Amateurs 15 eindprijzen
Amateurs 40+/Masters 5 eindprijzen
D-categorie/Sportklasse 5 eindprijzen
S/P 3 eindprijzen

 


INSCHRIJFFORMULIER ZEELANDCLASSIC 2019

(aanklikken om in te schrijven)

 

 


 EUROPEES KAMPIOENSCHAP WCF in KLOOSTERZANDE

 

ZONDAG 4 AUGUSTUS 2019

 

De Europese Kampioenschappen van de WCF (World Cycling Federation). Er wordt bij de heren in 4 leeftijdsgroepen gestreden voor de Europese titel en er is een afzonderlijke dameswedstrijd.

 

De voorinschrijving is vanaf nu geopend via deze link: www.formdesk.nl/tmz/EK2019_Nederlands

 

Inschrijfgeld € 10,--(bij voorinschrijving) voor renners van bij WCF aangesloten bonden (WCF bonden zijn in Belgie:WAOD, VWV en EDH; Nederland:  KNWU, TMZ, BWF, WVAN, WV Snits en NWB; UK:
Renners van niet aangesloten WCF bonden betalen € 15,-- (bij voorinschrijving)
Transponderhuur (indien geen eigen transponder) € 5,-- (Mylaps Prochip noodzakelijk)
Bijschrijving op wedstrijddag is € 20,--
 
Aan het inschrijfformulier is een automatische module gekoppeld voor de betaling. Inschrijven zonder betaling lukt niet en U bent niet ingeschreven.

Categorieën, starttijden en afstanden: (geboortejaar is bepalend) ;  Parkoers is 8,7 km lang

 

Heren 60+ 09.00u ca 50 km
Dames 09.01u ca 50 km
Heren 50+ 10.30u ca 60 km
Heren 40+ 12.30u ca 80 km
Heren -40jr 15.00u ca 110 km

 

 

 

RONDE VAN NOORD BEVELAND     

zaterdag 1 juni 2019; start en finish te Wissenkerke start 14.00u Amateurs, D-categorie, Amateurs 40+/Masters en S/P (dagkaart mogelijk) (zowel Vrije Bonden, KNWU (Amateur / Sportklasse) als buitenlandse bonden).

Max 150 deelnemers; VOL = VOL. Voorinschrijving noodzakelijk.

2x grote ronde (35,3km) en 9 plaatselijke omlopen (6,3km)

 

INSCHRIJFFORMULIER RONDE van NOORD BEVELAND

 (aanklikken voor inschrijven)

 

 

 

De afbeeldingen aanklikken om deze te vergroten

 

 

TMZ TIJDRIT    INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK; VOL.....        

zaterdag 11 mei 2018; afstand 27,6 km start vanaf 13.30u (deelnemers ontvangen week voor start hun starttijd) Amateurs, D-categorie, Amateurs 40+/Masters en S/P (dagkaart mogelijk) (zowel Vrije Bonden, KNWU (amateur / sportklasse) als buitenlandse bonden) Overige categorieën (elite, neo's enz) mogen

 

starten buiten mededingen. Ook triathleten en andere liefhebbers kunnen deelnemen. Worden wel opgenomen in overall klassement, maar komen niet aanmerking voor dagprijzen.

Ca 1 week voor de tijdrit ontvangt elke deelnemer via de mail zijn starttijd.

 

 

 

 

klik op afbeelding om te vergroten.

 

 

 

 

 

 

Website door Manieu.nl