Nieuws

13 08/18 13/08/2018

Zaterdag 18 augustus 2018 hebben we een primeur met live-streambeelden vanaf een aantal camera's tijdens de TMZ tijdrit (27,6km) in Waarde.

Lees dit artikel
17 07/18 17/07/2018

Cyclingteam Flakkee houdt op zaterdag 22 september 2018 weer haar koppeltijdrit. TMZ doet daar de tijdwaarneming en daarom zijn Zeeuwse en/of TMZ renners ook welkom.

Lees dit artikel

RICO van DAMME won zaterdag voor het tweede achtereenvolgende jaar de Ronde in zijn woonplaats. In een zeer levendige koers in Yerseke maakte Rico deel uit van een 3 man sterke kopgroep met Tim van Dijke en Jacob Wijnstra. Van Dijke probeerde het nog met 2 ronden te gaan om solo weg te komen, maar vooral van Damme reed attent. Bij het ingaan van de laatste ronde was het drietal weer compleet en moest de sprint beslissen. Die werd met overmacht gewonnen door Rico van Damme voor Tim van Dijke en Jacob Wijnstra.

Lees dit artikel
09 07/18 09/07/2018

AANDACHT VOOR VERLENGING en ACTIVEREN VAN TRANSPONDERS....

Lees dit artikel
08 07/18 08/07/2018

Een enerverende wedstrijd bij de Amateurs met een sterke winnaar. Een aanvankelijk 6 man sterke kopgroep met daarin de winnaar van de alternatieve elfstedentocht Erwin Mesu, de broers Tim en Mick van Dijke, Jacob Wijnstra, Rico van Damme en sterke Belg Thieme van Ruymbeke maakten er een fraai gevecht van. Vooral toen van Ruymbeke een paar keer extra gas gaf om solo weg te komen brak dit Erwin Mesu op. Hij moest de medevluchters laten gaan. Bij het ingaan van de laatste ronde had van Ruymbeke een klein gaatje, maar in de laatste ronde werd hij weer bijgehaald. Het publiek zag Mick van Dijke met een mooie voorsprong naar de finish komen. 75 mtr voor de finish trok hij zijn short recht en stak de armen de lucht in om freewheelend op de streep van de winst te genieten. Echter dit liep bijna[...]

Lees dit artikel
03 07/18 03/07/2018

Er werd maandagavond bijzonder hard gereden bij de Ronde van Kloosterzande. Hiervoor was een 5 man sterke kopgroep verantwoordelijk met daarbij de tweeling Mick en Tim van Dijke, Marc Bouwmeester en de Belgen Thieme van Ruymbeke en Kevin van Raemsdonck. Er werd goed samengewerkt en de voorsprong groeide tot 30 seconden op een groep achtervolgers met daarbij WillemJan Koeman, Menno van de Zweep en Marc Blok.

Lees dit artikel

Website door Manieu.nl