Nieuws

De gemeente Borsele is de wielergemeente van Zeeland. Dit weekend met de EPZ Omloop van Borsele en het TMZ KAMPIOENSCHAP in OUDELANDE.

Lees dit artikel

De finishstraat van de ZLM tour met daaraan gekoppeld een 2 km lang parkoers door de wijk zorgt jaarlijks voor mooie wedstrijden van TMZ in het afwachtingsprogramma rondom de finish van de ZLM tour (UCI -23jr internationale wedstrijd). Een uniek voorbeeld van wielersamenwerking in Zeeland  die uniek is voor Nederland.

Bij de Amateurs maakten de renners er vanaf het begin een enerververende wedstrijd van waarbij er steeds kopgroepen waren die probeerden een definitief gat te slaan. Bijna bij alle uitlooppogingen was steeds de latere winnaar Wout Roos (Stad a/h Haringvliet) betrokken. Verder waren Wout’s broer John Roos, Jan van Belzen en Lorenzo Arena erg aktief in Goes. Een kopgroep van vier met[...]

Lees dit artikel

De STER OMLOOP van NIEUWLAND was zaterdag een groot succes. Op de 12,9 km lang omloop kon het publiek genieten van aanvallende renners die er een mooi spektakel van maakten.

Lees dit artikel
05 04/18 05/04/2018

Website door Manieu.nl