07 03/15 07/03/2015

Uitslag 1e trainingswedstrijd

Een succesvolle opening van het TMZ seizoen met de eerste trainingswedstrijd op het vertrouwde den Inkelparkoers in Kruiningen. Er waren 98 renners aan het vertrek met aantrekkelijke wedstrijden. Bij de Amateurs was er halfkoers een sterke kopgroep met daarin Jacques Schuit, Jaap Weststrate en Michael de Jong. Mannen in vorm zo bleek en wat het peloton ook probeerde men haalde de vluchters niet meer terug. Met nog 2 ronden te rijden demareerde Schuit bij zijn medevluchters en reed solo naar de overwinning. Westrate werd 2e en de Jong 3e. Vorig jaar heeft Schuit prioriteit gegeven aan zijn studie en geen wedstrijden gereden, maar duidelijk is dat hij er weer staat en als vanouds bepalend is.

Bij de Amateurs 40+ won Niky Deijkers. Hij maakte deel uit van een viermans kopgroep met daarbij Richard Marinissen (2e), Daaf vd Maas (3e) en AdriJo vd Dries (4e).

Bij de D-categorie domineerden de tweeling Mick en Tim van Dijke samen met Miquel Verhagen. In de laatste ronde moest Verhagen de twee laten rijden en won Mick met minimaal verschil voor Tim.

De SP wedstrijd werd gewonnen door de Belg Tom Gerlo.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl