20 06/15 20/06/2015

Uitslag Ronde van Colijnsplaat 2015

Een zeven man sterke kopgroep domineerde de Patrijzenjacht. Dit is de naam van de Ronde van Coliinsplaat. Gezamenlijk reden deze renners een voorsprong van ruim 1 minuut bij elkaar op het schitterende parkoers langgs de Oosterschelde. Rik de Vree, Stefan Laurijssen, Eric Vereecken, Guus de Graauw, Jelle Veraart, Rico Kruijt en Wim Nieuwkerk werkten prima samen en in de laatste ronden was het vooral de Graauw die probeerde de eindsprint te ontlopen, echter niemand liet dit toe. De sprint werd al vroeg ingezet en Rik de Vree won voor Laurijssen en Eric Vereecken.

Bij de Amateurs 40+ ontstond er halfkoers een 3 man sterke kopgroep die nooit meer dan zo'n 20 seconden voorsprong kreeg, maar dit wel tot het einde in stand kon houden. Ad Valentijn won voor Nicky Deijkers en Ruud Havermans.

Bij de D-categorie won de Belg Erik Rombouts voor Kees Raats en Keven Ysenbaardt. De inwoners van Colijnsplaat zagen hun dorpsgenoten Reinier vd Does en Ronnie Dagevos respectievelijk 4e en 6e worden.

Bij de SP ging de winst naar Kris van Meele voor Jelle Dhollander en Eddy Zweere.

John Wiskerke won de Peelandkoers. Een wedstrijd voor niet licentiehouders die wonen of afkomstig zijn van het voormalige eiland Noord Beveland.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl