28 08/15 28/08/2015

Uitslag Jos vd Vleutenmemorial in Nw & St Joosland (28-8-2015)

Onder schitterende weeromstandigsheden werd de Jos vd Vleutenmemorial in Nw & St Joosland verreden. Bij de Amateurs een levendige wedstrijd met na 2/3 wedstrijd een beslissende kopgroep met Stefan Laurijssen, Wim Nieuwkerk en de superjonge Mick van Dijke. Het tempo van de kopgroep lag zo hoog dat ze met nog 3 ronden wedstrijd een voorsprong van meer dan 1 minuut hadden. Dit erg hoge tempo bleek voor de 15 jarige van Dijke toch iets te veel en hij moest afhaken. In een mooie sprint versloeg Laurijssen zijn medevluchter. Van Dijke was inmiddels ingelopen door het peloton, maar zijn pas 16 jarige plaatsgenoot Jan Willem Koeman verraste het publiek door in de laatste ronde weg te rijden naar een fraaie 3e plaats.

Bij de 40+ werd de wedstrijd gedomineerd door Jan Muis en Peter van Wijgerden. Samen reden ze naar de streep en niemand uit het peloton slaagde het gat te overbruggen. Muis won voor Wijgerden en Rini van Zundert werd 3e.

Bij de D-cagtegorie was Jan van Belzen de absiolute smaakmaker. Hij rijdt maar een paar wedstrijden, maar heeft veel talent. Dan weer rondenlang solo en soms mee met anderen in een ontsnapping. Van Belzen was er altijd bij. Zelf in de pelotonsprint om de eindoverwinning. Achter de rappe Kevin IJsenbaart werd hij 2e. Dirk Verstraaten werd knap 3e.

De wedstrijd bij de S/P werd een massaprint, waarbij Wim Bas won voor Dimitri Nijs en Maarten de Croock.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl