17 09/15 17/09/2015

Slotkoers TMZ 19 sept 2015 in Ovezande

Aanstaande zaterdag is de slotkoers van TMZ. Traditioneel in Ovezande met eerst een criterium en aansluitend een gezellig samenzijn. Onder het genot van een hapje en drankje kan er worden nagepraat over het afgelopen seizoen. Vanzelfsprekend is er weer een grote loterij met als hoofdprijs een schitterende mountainbike. Ook is de uitreiking van de eindprijzen in de RIEDAM-klassmenten (enkel voor Amateurs en Amateurs 40+) en in het BEEBIKES klassement. De slotkoers telt niet meer mee voor het RIEDAM-klassement en de eindstand staat onder UITSLAGEN op de site. Er zijn in elke categorie 15 eindprijzen. Voor het BEEBIKES-klassement telt de slotkoers nog wel mee. Hier zijn 5 eindprijzen en de tussenstand staat eveneens onder UITSLAGEN.

PRIJZEN MOETEN PERSOONLIJK WORDEN AFGEHAALD (anders vervallen deze).

De start van het criterium is om 16.15u en alle categorieën rijden in één ronde. Wel in afzonderlijke groepen (ca 1 min tussentijd) en met afzonderlijke klassering. Het normale dagprijzenschema is van toepassing. Parkoers is ruim 4 km lang.

Ivm het feit dat café de Zak gesloten is (nieuwe eigenaar kan niet op tijd klaar zijn) wijken we uit naar dorpshuis het Trefpunt aan de Hoofdstraat in Ovezande (ca 100 mtr van café de Zak richting centrum). Een prima vervangende lokatie en hier is ook de permenance.

We hopen jullie allemaal te zien en ook familie, vrienden en kennissen zijn welkom.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl