09 01/16 09/01/2016

Uitslag ATB Ouddorp (9-1-2016)

Het was België boven tijdens de ATB wedstrijd in Ouddorp. Deze wedstrijd die deel uitmaakt van de Zeeuwse ATB wintercompetitie werd bij de A-categorie gedomineerd door de sterke Danny Sleeckx. Al na 2 ronden ging hij solo om onbedreigd te winnen. Achter Sleeckx was er een mooi gevecht voor de ereplaatsen waarbij Edzard van Ewijk 2e werd en Johan Padmos 3e. Padmos had een pechwedstrijd en moest tot 2x toe materiaalpech met de ketting verhelpen en werd zo aangewezen op een achtervolgingswedstrijd.

Bij de B-categorie moest een ultieme sprint uitmaken wie er zou winnen. Dit werd Franky Taelman die zijn medevluchter Sven Standaerd met kleine voorsprong versloeg. Kurt van Haverbeke zorgde voor een volledig Belgisch erepodium.

Bij de dames won andermaal Simone Cornelisse. Larissa Hartog hield lang stand op een kleine achterstand, maar moest uiteindelijk haar meerdere in Cornelisse erkennen. Aimé Schoe werd 3e.

Bij de jeugdcategorieën wonnen achtereenvolgens Koen Reijnhout, Mike van Deutekom, Rowdy Reunis, Xander vd Cruyssen en Maik Tazelaar.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl