16 10/17 16/10/2017

Start ATB wintercompetitie as zaterdag

In Wemeldinge start aanstaande zaterdag 21 oktober 2017 de Zeeuwse ATB wintercompetitie. Op het mooie parkoers in het Wemeldingsebos is weer een pracht parkoers neergelegd waar iedereen volop aan zijn trekken kan komen.

Aan de wedstrijden kan iedereen deelnemen mits een goede mountainbike en deugdelijke valhelm. Meer informatie over de locatie en de starttijden vindt U elders op de site. Senior deelnemers zonder Nederlandse of buitenlandse wielerlicentie of NFTU lidmaatschapskaart moeten wel een dagkaart nemen ivm de verzekering (kosten € 3,00).

Er wordt met transponders gereden. Er zijn huurtransponders beschikbaar (gratis voor jeugd en voor senior renners is het € 2,50 huur).

Elke deelnemer koopt een stuurbord. Dit stuurbord is de gehele competitie geldig en zal tevens geldig zijn in volgend winterseizoen en in de ATB zomercompetitiewedstrijden in Zeeland. Kosten éénmalig voor 2 jr € 4,00.

Degene die een eigen transponder bezitten wordt erop gewezen te controleren of ze deze gemonteerd hebben (vaak horen we dat de transponder nog op de wegfiets zit bij de eerste wedstrijden).

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl