22 08/21 22/08/2021

Uitslag TMZ tijdrit

 

De individuele tijdrit van TMZ in Waarde is inmiddels een begrip onder de tijdrijders. Vanuit heel Nederland en Belgie komen de specialisten naar Waarde. Er zijn in Nederland bijna geen tijdritten en zeker een tijdritten met een lengte van 27,6km. Kortom het TMZ trajekt tussen Waarde en Rilland-Bath is geliefd.

 

Uniek is ook dat TMZ haar tijdrit openstelt voor alle wielercategorieën, maar ook triathleten en niet licentiehouders startgelegenheid geeft.

 

Zoals elk jaar wordt er bijzonder hard gereden en de winnaar, de Belg Filip van Reybroeck (Brugge) won het overall klassement met een gemiddelde snelheid van ruim 47,6 km/u.

 

2e overall werd Joris Rogiers (Lochristi) met een snelheid van 46,9 km/u (hij werd daarmee 1e bij de Amateurs) en 3e overall werd Tim Christen (Leiden) met een gemiddelde van 46,5 km/u.

 

Justin Boone (’s Heer Hendrikskinderen) werd beste Zeeuw met een 4e plaats overall en won daarmee bij de D0categorie. Zijn gemiddelde snelheid was 46,2 km/u.

 

Brett D’Haenens (Wuustwezel) won bij de SP met een gemiddelde van 42,3 km/u en beste Dame werd Ingrid van de Wijngaard (Oosterhout) met een gemiddelde 39,4 km/u.

 

Alle uitslagen zijn terug te vinden op: https://results.sporthive.com/events/PC1901620

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl