13 03/22 13/03/2022

2e wedstrijden den Inkel Kruiningen

 

Zaterdag waren 124 renners aan het vertrek bij de 2e wedstrijd van TMZ op het het den Inkelparkoers in Kruiningen en kon het talrijke publiek genieten van mooie wedstrijden.

 

Bij de Amateurs (waar tijdens de maartwedsrijden ook elite/belofe mag starten) bepaalde een 5 man sterke kopgroep de wedstrijd en in de sprint ging de winst naar Lars Oreel (Goes) voor Rico van Damme (Yerseke) en Jurgen Mesu (Middelburg). Jeroen Das (Wuustwezel) werd 4e en Pieter Vette (Heinkenszand) 5e. Mooie klasseringen waren er voor ook voor de Zeeuwen Alain de Smit (IJzendijke) 8e en Ales Gresnigt (Middelburg) 10e.

 

De wedstrijd bij de D-cat/Sportklasse won Bjorn Tsoi (Kapellen (B)) de massasprint van het voltallige peloton. Jelle Andries (Berlaar(B)) werd 2e en Davey Jansen (Heinkenszand) 3e. Peter Rottier (Heinkenszand), Dylan Soetens (Terneuzen) en Simon Jansen (Tholen) reden zich ook binnen de eerste tien met resp een 6e, 9e en 10e plaats.

 

Ook bij de S/P een massasprint die werd gewonnen door Brent Staes (Meerdonk (B)) voor Aron Coppoolse (Serooskerke) en Kenny de Permentier (Verrebroek(B)). Arjan Fierloos (Kruiningen) en Fonny Kint (Driewegen) werden resp 4e en 5e.

 

De sterke Lisanne de Munnik (Kapelle) werd 1e dame met een 7e plaats tussen de 38 S/P renners.

Volledige uitslagen: https://results.sporthive.com/for/PC130242

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl