20 03/22 20/03/2022

Uitslag 3e wedstrijd TMZ

Rowdy Reunis wint 3e TMZ wedstrijd in Kruiningen bij Amateurs

Mooi weer met behoorlijk wind zorgden voor aantrekkelijke wedstrijden op het den Inkelparkoers.

Bij de Amateurs won Rowdy Reunis (Hulst) de sprint van zijn medevluchter Michael Apers (Bazel (B)). Op 20 seconden werd Lars Oreel (Goes) 3e door de sprint van het peloton te winnen voor Eloy Raas (’s Heer Hendrikskinderen) en Jimmy de Bruyn (St Jansteen). Job Blankenstijn (Kortgene) eindigde als 9e. Er waren 28 Amateurs aan de start.

Kenny de Block (Meerdonk (B)) won bij de D-cat/Sportklasse voor Tom Nelen (Essen(B)) en Michel de Koning (Walsoorden). Bij de top tien werden de Zeeuwen Alwin Kerkhof (Middelburg) en Peter Rottier (Heinkenszand) resp 4e en 10e. Hier stonden 48 renners aan het vertrek.

De wedstrijd van de SP werd gewonnen door Peter de Hullu (Axel). Hij won in een sprint van Tony Pietjouw (Dinteloord). Arjan Fierloos (Kruiningen) werd 3e. De Zeeuwen Jesse Dalebout (Kloetinge) en Pim van Balen (’s Heer Arendskerke) werden resp 7e en 9e.