10 04/22 10/04/2022

Uitslag Ronde van Wolphaartsdijk

De Ronde van Wolphaartsdijk werd bij de Amateurs bepaald door een drie man sterke kopgroep met daarin Lars Oreel (Goes), Elroy Raas (Goes) en Glenn van Nierop (Wieringerwaard) en daarachter een jagend peloton. De drie slaagden er in het gat te behouden in de sprint won Oreel voor Raas (2e) en van Nierop (3e). De sprint het peloton werd gewonnen door Stefan Laurijssen (Oud Gastel).

Bij de D-cat/Sportklasse won de Belg Kenny de Block (Meerdonk). Hij versloeg zijn medevluchter Jan Dingemanse (Etten-Leur) in de sprint. Mike Deutekom (Oss) werd 3e. Beste Zeeuw was Dieder Roubal (Kwadendamme) met een 4e plaats.

Dag Schoonjans (Lochristi (B)) won bij de S/P voor Elias de Langhe (Gent (B)). 3e werd Sven Verduijn (Zuiddorpe).

Volgende week in het TMZ kampioenschap in Hoedekenskerke (ieder mag deelnemen; er is een normaal dagprijzenschema en alleen een TMZ licentiehouder kan TMZ kampioen worden).