25 06/22 25/06/2022

Ronde van Ovezande

 

ELROY RAAS WINT RONDE VAN OVEZANDE

 

De Ronde van Ovezande (vrijdag 24 juni 2022) werd bij de Amateurs gewonnen door Elroy Raas (Goes). Ongeveer halfkoers ontsnapte Raas samen met Kieran Versluis (Wissenkerke) en Feike Kalsbeek (Middelburg). Ze kregen al snel een voorsprong van maximaal 50 seconden.  Kalsbeek moest na een stuurfoutje zijn medevluchters laten gaan. Het tweetal kreeg het moeilijk toen een jagend peloton met nog 10 km koers terugkwam tot 25 seconden maar het gaatje werd niet meer dicht gereden. In de sprint versloeg Raas zijn medevluchter. Glenn van Nierop (Zoeterwoude) werd 3e door de pelotonssprint te winnen.

 

Bij de D-cat/Sportklasse ging de winst naar Wout Roos (Middelharnis). In de sprint versloeg hij Davey Jansen (Heinkenszand) die 2e werd en op de3 3e plaats Dennis Mijnsbergen (Bergen op Zoom).

 

Mischa Beks (Wouwse Plantage) won bij de S/P door met overmacht de sprint te winnen voor Arjan Fierloos (Kruiningen) en Giovanni de Bruijne. Opvallend was dat Mischa Beks won in zijn allereerste wedstrijd waaraan hij ooit deelnam.

 

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl