29 10/22 29/10/2022

Uitslag ATB Wolphaartsdijk

Uitslag ATB wedstrijd Wolphaartsdijk.

De 2e wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie werd zaterdag in Wolphaartsdijk verreden onder geweldige weersomstandigheden met veel publiek en grote deelname.

Bij de Heren+15 jr was er een heftige strijd tussen Marco Minnaard  (Wemeldinge) en de pas 16 jr oude Belg Xander van de Cruijssen (Lovendegem(B)). Rondenlang leek het op een eindsprint uit te lopen maar 2 ronden voor eind sloeg vd Cruijssen het beslissende gat. De 3e plaats ging naar Jarno Geirnaert (Deinze-Nevele(B)).

Bij de Heren 39+ stond er geen maat op Jan-Piet Saman (Rilland). Hij won solo voor de Belgen Kevin Vleurinck (Zelzate) en Kurt Vanhaverbeke (Evergem).

Bij de Dames ging de overwinning met overmacht naar Melissa Neijten (Heinkenszand) voor de Belgische  Mieke de Craene (Evergem) en Astrid den Herder (Wilhelminadorp).

Bij de jeugd wonnen resp Rocco Scholten (Goes) bij de cat 13/14jr; Cederic van Belle (Sleidinge(B) bij de 11/12jr; Bredt van den Bergen (Yerseke) bij de 9/10jr en Fedde van den Bergen (Yerseke) bij de jeugd tm 8jr.

Meer uitslagen op: https://results.sporthive.com/events/PC2068401

 

Volgende wedstrijd: Oude Tonge zaterdag 5 november 2022

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl