18 12/22 18/12/2022

Uitslag ATB wedstrijd Heinkenszand (Stelleplas)

VINCENT MEYVIS WINT ATB WEDSTRIJD IN HEINKENSZAND

De 8e en voorlaatste wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie in Heinkenszand op het mooie Stelleplasparkoers werd een overwinning voor Vincent Meyvis (Zoersel(B)). Hij won voor Joey De Decker (Assende(B)).  Diégo Sandee (Geersdijk) werd 3e.

Bij de dames ging de winst naar Noor Dekker (Serooskerke). Normaal is ze actief als hardloopster maar ze blijkt ook op de ATB fiets een groot talent.

Bij de Heren 39+ won Jan-Piet Saman (Rilland) voor Dennis Raadtgever (Kapelle) en Kevin Vleurinck (Zelzate(BB). Door deze uitslag wordt Saman definitief winnaar van de ATB wintercompetitie 2022/2023.

Bij de jeugd wonnen respectievelijk Sam Mullaert (Kapelle) bij de 13/14jr; Cederic van Belle  (Sleidinge (B))  bij de 11/12jr; Bjorn Wisse (Rilland) bij de 9/10jr en Fedde vd Berge (Yerseke) bij de tm 8jr.

Volledige uitslagen: https://results.sporthive.com/for/PC130242

Op deze link vindt je ook de (voorlopige) tussenstanden van de competitie (via “Championchips”) .
De beste 7 uitslagen tellen mee (dit is in de tussenstanden nog niet verwerkt). Indien meer dan 7 deelnames vervallen de 2 slechtste uitslagen.

De laatste wedstrijd van de Zeeuwse ATB competitie is zaterdag 7 januari 2023 in Vlissingen (Nollenbos omgeving van restaurant de Kanovijver).

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl