26 03/23 26/03/2023

Uitslag 4e den Inkelwedsrijd

MICHAEL APERS SUPERSTERK IN DE WIND……

Heel veel wind bepaalde het verloop van de wedstrijden van TMZ afgelopen zaterdag op het den Inkelparkoers in Kruiningen.

Weer voor waaierspecialisten leek het maar daar dacht Michael Apers (Bazel(B)) anders over. Hij koos al vroeg solo voor de aanval en hield superknap stand. Met nog 25 km wedstrijd leek een achtervolgende groep hem weer in te lopen en het gat was maar 10 seconden meer. Apers zag dit en versnelde nogmaals waarna hij uiteindelijk met ruim 1 minuut voorsprong over de fiinish ging. De spring van de achtervolgers werd gewonnen door Job Blankestijn (Kortgene) voor Jimmy de Bruyn (St Jansteen).

 Bij de D-cat/Sportklasse ging de winst naar Joachim Raeymaekers (Essen(B)). Hij versloeg zijn medevluchters in de sprint. Dag Schoonkans (Beervelde(B)) werd 2e en Edgard van Meer (Nispen) 3e. De Zeeuwen Kees de Visser (Kloetinge), Niels den Hollander (Oostkapelle), Marcel Solleveld (Kortgene) en Johan Melis (Kapelle) werden resp 5, 6, 7 en 8e.

Wim Broos (Essen(B)) won bij de S/P. Giorgio Joziasse (Breda) werd 2 en Peter de Lange (Terneuzen) zeer knap 3e. Peter de Lange is met zijn 61 jaar de oudste deelnemer.

Er waren 7 dames bij de SP wedstrijd en Iza Nijsse (Breda/Oudelande) was hier de beste.

 Volledige uitslagen: https://results.sporthive.com/for/PC130242

Vanaf 8 april begint het criteriumseizoen van TMZ met oa de ronde van ’s Heer Abtskerke (8 april), de klassieker STER OMLOOP VAN NIEUWLAND (15 april) en de Ronde van Hoedekenskerke (29 april).

 

 

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl