08 07/23 08/07/2023

Uitslag Ronde van Heinkenszand

Ronde van Heinkenszand

Zoals elk jaar was er weer veel publiek bij de Ronde van Heinkenszand. Dit zorgde voor veel ambiance wat de in totaal 118 renners bij de wedstrijden konden waarderen.

Bij de Amateurs bepaalde een 5 man sterke korpgroep na halfkoers de wedstrijd al kregen ze nooit meer dan 35 seconden voorsprong. In een spannende sprint won Glenn van Nierop (Wieringerwerf) met minimaal verschil voor Eloy Raas (Goes). 3e werd Roy de Ryck (Essen(B)).

Bij de D-cat/Sportklasse won Joachiem Raeymaekers (Essen(B)). Hij versloeg zijn medevluchter Paul Elsten (Ruckphen). 3e werd Sigi Feucht (Mariakerke(B)). Nick Wisse (Rilland) werd knap 5e en eerste Zeeuw.

Rens de Lange (Kapelle) was de winnaar bij de S/P categorie. Hier werd Kyran Goossens (Zele(B)) 2e en Patrick van Straten (Terneuzen) 3e.