22 11/14 22/11/2014

Uitslag ATB Westenschouwen (2014)

In een voor Zeeland uniek natuurgebied als de boswachterij Westenschouwen werd zaterdag 22 nov 2014 de ATB wedstrijd van Westenschouwen verreden. De organisatie zorgde voor volop ambiance en de renners lieten het beste van zichzelf zien in mooie wedstrijden.

Bij de Amateurs staan de jonge gebroeders van Dijke garant voor veel tegenstand bij de gevestigde orde. Ook nu was er snel een kopgroep met Tim en Mick van Dijke, Danny Sleeckx en Thijmen de Vrede. Tim moest gaandeweg afhaken, maar de overigen maakten er tot de streep een spannende wedstrijd van. Sleeckx won op routine en ervaring op het technische en zware parkoers met de Vrede op de tweede en Mick van Dijke op de derde plaats.

De B-categorie werd een volledig Belgisch podium. Kees Reijnhout is vaak de lastigste tegenstander in de ATB wedstrijden maar moest door materiaalpech de start voorbij laten gaan. Bij het inrijden stelde hij een tekortkoming aan zijn fiets vast en het lukte niet dit tijdig te herstellen. Ook een uitstel van de start van enige minuten gaven daarin geen oplossing. De wedstrijd werd gewonnen door Hans Gunter Verselder voor Franky Taelman en Marc Bulteel. Jean Paul Reunis (Hulst) werd kanp 4e.

Simone Cornelisse blijkt een klasse appart bij de dames en won andermaal dit seizoen. Bij de jeugd waren de winnaars respectievelijk Marijn Vermue, Koen Reijnhout, Dies Moelker, Bart Kastelein en Rob Kastelein.

Meer Nieuwsberichten

Website door Manieu.nl