Algemeen

TMZ is uniek in Europa met haar live-timing tijdens de wedstrijden. Live-timing werkt via een speciale app op je smartphone of tablet. De apps zijn te downloaden via AppStore; Google play; Mac Appstore en Windows store.

Het gaat om één van de volgende app's: RaceMon (gratis) of Mylaps Live Timing (€ 0,89).

Wat biedt live-timing?

Bij elke passage van de finish krijgt U een actuele doorkomststand op Uw scherm met daarbij: doorkomstpostitie + rugnr en naam + tijdsverschillen.
Door te scrollen kunt U alle renners zien. Het is een digitale deelnemerslijst waarin U en de standen ziet en ook de naam bij een rugnr kunt zoeken.

Met ingang van het seizoen 2015 zijn we op internet en kunt U overal op en langs het parkoers (of waar ook ter wereld) de doorkomsten live volgen. U moet dan wel met Uw smartphone of tablet een internetverbinding hebben.

Naast deze extra service voor publiek en volgers (bv tijdens de klassiekers) biedt de internetoptie ook mogelijkheden om op allerlei lokaties TV-schermen enz te gebruiken voor live-timing. TMZ beschikt over een speciaal programma wat tegen geringe kosten beschikbaar kan worden gesteld.

Live-timing werkt enkel nadat de betreffende wedstrijd gestart is.......... (indien je eerder start gebeurd er niets. Dit is geen storing en gewoon na het startschot opnieuw proberen).

Meer informatie vindt U hier:

Live-timing internet

 

Website door Manieu.nl